Főzőszakkör 2/3

2018.09.17.
A Főző szakkör harmadik foglalkozásán a halételek egészségre gyakorolt hatásának megbeszélése után a számukra még ismeretlen lazac fűszerezésére majd sütésére került sor. Olyan tanulók is megkóstolták a sült lazacot, akik a halat nem szeretik. Ízletesnek találták a sült halszeleteket citromkarikával. A pulykahúst mézes mustáros pácba tették és megsütötték. Köretként hagymás burgonyát készítettek, salátaként a sok különleges gyümölcsből ízletes gyümölcssaláta készült. Desszertként sportszelet fejezte be a menüt. A főzés jó hangulatban telt el és a napköziből érkezők is megkóstolták az elkészített ételeket. Mindenkinek nagyon ízlett az elkészített ételsor.

Puskás Magdolna

Képek: https://photos.app.goo.gl/c6gfWxLBk42oT8WH8

All-focus