Főző szakkör 2/7.
A Főző szakkör 6. alkalmára 2019.03.18-én került sor. A tavaszi friss zöldségekből ízletes salátát állítottak össze a tanulók. Teljes kiőrlésű lisztből készült tésztához finom, a tanulók által kedvelt Bolognai szószt készítettek. Megismerkedtek a kuszkusz elkészítésével, ízesítésével. Beszélgettünk az egészséges étkezésről, a friss tavaszi zöldségek fogyasztásának szükségességéről. Hidegtálként fűszeres krémsajttal töltött sonka tekercseket helyeztek a friss salátával terített tálakra. Desszertként sült ananászkockát mézzel és dióval ízesítve zárták a menüt. Mindenki nagyon szorgalmasan vett részt a közös munkában, a rábízott és elvállalt feladatokat lelkesen elvégezték. A foglalkozás jó hangulatban telt el. A megterített asztaloknál az elkészült finomságokat közösen fogyasztották el.
Puskás Magdolna