Egészséges életmód klub 2./1.
A tanév első klub foglalkozásán, 2018. szeptember 24-én a táplálkozás fontosságáról beszélgettek a résztvevők. A helyes táplálkozással megelőzhető betegségek is szóba kerültek. Megismerkedtek a különböző tápanyagokhoz tartozó energiaértékekkel és az energiaegyensúly fogalmával is. Közösen összeállítottak egy 5 étkezésből álló napi ételsort is. Mindenki összeszámolta, hogy mennyi folyadékot fogyasztott ezen a napon és összehasonlították az ajánlott napi folyadékbevitellel is. A foglalkozáson a rostban gazdag reggeli keksz mellett 100%-os gyümölcstartalmú italokat is kóstoltak. A jelenlévők hasznosnak érezték az összejövetelt és a kóstolókat pedig ízletesnek találták.
Mag Lászlóné
Képek: https://photos.app.goo.gl/paZbeXdyRTxtcuBT9