Zrínyi Ilona matematika verseny

A hagyományokhoz hűen, az elmúlt ősszel is megrendezésre került iskolánkban a Zrínyi Ilona matematika verseny házi fordulója. Az országos szinten is legnépszerűbbnek tartott megmérettetésen ezúttal is szép számmal vettek részt tanulóink.

A február 16-i megyei fordulónak a mi körzetünkben ezúttal is a mezőkovácsházi Csanád Vezér Általános Iskola biztosította a helyszínt. Iskolánkból 7 tanuló kvalifikálta magát erre a nagyon nehéz és átlagon felüli logikai képességeket követelő versenyre. A 2. osztályból Drágán Roland, a 3. osztályból Mórocz Bence, a 4. osztályból Csatlós Dániel, az 5. osztályból Gál Tímea, a 6. osztályból Fóris Fruzsina, a 7. osztályból Denucz Katalin és a 8. osztályból Dohor Hanna. Mindannyian, a tanórákon kívül is készültek erre a kemény próbatételre, hogy iskolánkat méltón képviseljék. Csapatunkból a legjobb eredményt Drágán Roland és Fóris Fruzsina érte el.

Reméljük, hogy a következő években is megmarad a verseny népszerűsége és még több tanulónk juthat a megyei döntőbe, tovább öregbítve iskolánk hírnevét.

Szekeres Csaba